Sex og samliv

Intimbabering

Det er noget der altid vil være vigtigt for den moderne kvinde. Om det så er en smart frisure med lidt hår i en bestemt facon, eller om området er fuldstændigt fri for hår. Men det er ikke det letteste for de fleste kvinder, at udføre den perfekte intimbarbering uden sår, rødme og skægpest, men der er heldigvis råd for det, som man kan prøve. Man læg mærke til at rådenes udfald kan variere fra kvinde til kvinde, da det kommer an på ens hud og hvor sart den er.

Det skal du bruge:

 • En god skraber, ikke en billig engangskraber af dårlig kvalitet, men en lidt dyrere og gerne én med flere blade på så den kan tage flere hår og dermed undgå yderligere irritation af huden.
 • En saks eller trimmer, hvis du har lange hår. Er det første gang, eller længe siden du har har barberet dig? – Så er det en god ide at udrydde det værste af ”urskoven” med en trimmer eller saks, da det er lettest og hurtigst.
 • En almindelig hårbalsam, eller en barberskum til formålet, da det vil gøre hårene bløde og dermed give en nemmere barbering og skåne huden mest muligt.
 • Talkum/babypudder/babyolie/glidecreme eller andet. (læs mere her)

Guide til intimbarbering – Sådan gør du:

 1. Brug saksen/trimmeren til at tage de værste lange år.
 2. Påfør alm. Hårbalsam eller barberskum på hårene og lade det sidde 1-2 minutter.
 3. Tag din skraber og begynd at barbere dig MED hårene – Det virker måske ikke logisk når man står i sutationen og kan se at barberingen ikke bliver tæt, men fat mod, dette er for at skåne din hud og hårsække mod irritation, hvor det mest hår fjernes.
 4. For hvert skrab, skal du skylle skraberen for skum og hår i varmt vand.
 5. For at give den helt glatte version af intimbarbering, så tager du nu din skraber og kører mod hårene, men det skal gøres ganske stille og roligt og med megen forsigtighed, for ikke at irritere huden mere end højst nødvendigt. Synes du det er for voldsomt at skrabe direkte i mod hårene, så kan du skrabe vandret over hårene.
 6. Når du synes du er glat nok – eller blot er tilfreds med det endelige resultat, så skal du fjerne diverse balsam/skumrester, så huden er helt ren.
 7. Påfør enten talkum, babypudder, babyolie, glidecreme eller andet, for at fugte den irriteret hud – det vigtigste er, at du ikke anvender et produkt med parfume.

Der findes også aftershaves, som er specieldesignet til brug efter intimbarberingen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *