Sex og samliv

Hvor køber man kondomer henne?

Køb kondomer online
Vi husker alle os der har set Anja og Viktor, kan tydeligt huske da Viktor skal købe kondomer i den lokale butik og da han prøver at fremstamme: “Ko….ko…..konn…konnn……………..kondivand!” han har svært ved at få selve ordet, kondomer ud af munden. Og det er fordi de fleste af os finder det pinligt, at bestille i en fysisk butik.

I dagens Danmark er det nemlig de færreste der rent faktisk går ned i brugsen og køber en pakke kondomer, især hvis ekspedienten spørger hvilken variant det skal være, så bliver vi da først rød på kinderne!

Heldigvis, for alle os, som ikke tør stå ansigt til ansigt med ekspedienten og købe kondomer, så er det en et stærkt redskab at man kan købe dem over nettet. Så kan vi bestille derhjemme fra og være fuldstændig anonyme. Ikke nok med at shoppen kan se ens navn og adresse, (hvilket firmaet er fuldstændig ligeglade med, de oplyser det ikke på nogen måder overhovedet, så man er sikret at være anonym) Og man kan således også modtage pakken fuldstændigt anonymt!

100% anonymitet!
Hos stort set alle webshops, hvor du kan købe kondomer, kan du købe 100% anonymt og med hurtig leveringstid på ca. 1-2 dage. Nogle webshop har specialiseret sig i kondomer alene og hvor der er en stor variation af store, små, mange forskellige farver og former, i mange forskellige mærker osv. Nogle webshops har et mere bredspektret udvalg indenfor sex og samlivs-verdenen, hvor du også kan købe andet end bare kondomer.

Og nu sidder du måske og tænker, ja, det er fint at man kan bestille kondomer med hurtig leveringstid og anonymt, men så står jeg jo bare og får røde kinder på posthuset når pakken skal hentes, eller når posten kommer og afleverer den til mig i døren? – Men nej, din forsendelse sendes fuldstændigt anonymt og i diskret indpakning med neutral afsender, dvs ingen kan se hvor pakken er bestilt fra og derfor bliver du ikke “afsløret”, hvis det er dét du gerne vil undgå.

Ikke engang på din bankkonto, vil du blive afsløret, fordi der vil ikke står noget afslørende på din netbank. Så du kan slappe fuldstændig af og bestille kondomer på nettet i ro og mag. Er du i tvivl om din anonymitet i den webshop du ønsker at bestille, så skriv til firmaet og forhør dig ad.

Køb kondomer online, men hvor?
Der findes efterhånden mange webshops der sælger kondomer, så udvalget er stort. Men nedenfor kan du se hvilke webshops som jeg vil anbefale ift. deres udvalg, kundegoder og priser.

 

Coolkondom.dk

Sinfull

Sexshop

Beluga

Sexkanin

Redapple

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *