Sex og samliv

Pift forholdet op med sexlegetøj

I mange forhold er det sexen der er problemet. Det er helt naturligt at det daler, især for kvindens side af, når man har fået de børn man skal have, og forholdet kører på 7+ år og hverdagen er stram, fast og stabil. Mange lader det komme som det kommer, mens nogle er gode til at bibeholde den nyforelskende gnist. Det er forskelligt fra par til par.

Men står du i den situation, at sexlivet er dalet og det begynder at blive et problem i hverdagen, samt et problem i mellem jer som par. Så er der heldigvis en masse råd, hjælp og vejledning, som jeg kan hjælpe dig med. En genial og god ide er at få en fælles interesse. Denne interesse vil give så meget, og hvorfor ikke udnytte denne fælles interesse i sengen? For hvis sexen halter i forvejen, så vil det være optimalt at gøre mere ved det. Dette kan gøres ved hjælp af sexlegetøj.

Og nu bliver du måske allerede afvisende og mistænksom, men det behøver ikke at betyde at det er kinky og porno-agtig, slet ik. Sex legetøj er for at skabe mere lyst til hinanden og ikke mindst til sex igen. Men samtidig giver det leg og sjov i soveværelset, hvor det måske førhen har været en ren pligt?

Der findes mange forskellige former for legetøj. Kun fantasien og dine/jeres lyster sætter grænsen.

Der findes tonsvis af forskellige former for legetøj, og det kan både være noget til kvinden, manden eller noget fælles legetøj, så i kan finde gnisten og leg frem i forholdet igen.

Legetøj til kvinden:
Det mest populære legetøj til kvinden er vibratoren. Der findes et hav af forskellige vibratorer, som både varierer i farver, former, størrelser og ikke mindst hastigheder. Og derfor kan det være en jungle at finde ud af hvilken det skal være. Og jeg kan anbefale følgende G-punkts vibratorer:

Je joue G-Kii opladelig justerbar G-punkts vibrator.
Denne vibrator er en prisvinder. Den er lidt krydret i prisen, men den er simpelthen det hele værd! Den har mange forskellige hastigheder, så du let kan finde det der passer bedst til din lyst. Den er fremstillet af medicinsk silikone og er ftalatfri, og samtidig er den vandtæt. Det gode ved denne er den form. Den kan nemlig bøjes, og det er praktisk for at du kan finde dit g-punkt. Du kan også bare bruge den til at opnå klitoris orgasmer. Den fås i flere farver og så er det smarte, at den ikke bruger batterier, men den skal oplades, så den altid er klar til leg. Vibratoren kan kvinden bruge alene eller man kan lade sin partner føre an med vibratoren, som alle mænd vil tænde på.

Den kan købes lige HER.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lovense Lush App-styret G-punkts Vibrator

Og så er der denne fine vibrator. Den har en lidt mere speciel form, og ligner lidt en lille pumpe. Men grundet den specielle form, finder den let dit g-punkt. Den er i samme materiale som ovenstående vibrator, i medicinsk silikone og ptalatfri. Den tændes let ved en enkel knap. Det gode ved denne vibrator er, at den styres via en App over bluetooth eller wifi, så der er ingen begrænsninger for rækkevidden.

Og med denne vibrator kan din partner nemlig have en stor indflydelse, fordi han kan styre appen. Dvs det kan foregår andre steder end i hjemmet, som fx, på restaurant eller i biografen. Prisen er dog også lidt krydret, men den er pengene værd og kvaliteten er i top i orden.

Den kan købes lige HER

 

 

 

 

 

 

 

 

Fifty Shades of Grey Mini G-spot Vibrator

Denne ligner mere end almindelig dildo, lille, fin og rund. Den er kun 13,3cm lang, så den er nem at have med i tasken. Den lille krumning i spidsten gør den ideel til at finde dit g-punkt, men den kan stadig godt bruges til klitoris, som den i øvrigt er rigtig god til. Den har 3 hastigheder og 7 forskellige vibrationsmønstre, så den kan variere og finde en hastighed og mønster der er mest dig. Denne er ikke så avanceret som de 2 ovenstående, hvortil denne er til nybegyndere, men også til avanceret, der blot ønsker en vibrator i tasken eller liggende klar i skuffen ved sengen. Den er fra den officielle Fifty Shades of Grey kollektion. Den bruger batteri og skal derfor udskiftes engang imellem. Prisen er dog mere tilforladelig, på trods af det stilfulde look.

Vibratoren kan købes HER.

 

 

 

 

 

 

 

 

Fun Factory The Boss Dildo

Er du til den helt simple model? Så er denne måske noget for dig. Den har et realistisk udseende og føles også ægte når man mærker den, og den har realistiske detaljer i form af blodåre og et krum hoved. Samtidig har den en god størrelse, så kvinden vil føle at man bliver fyldt ud, uden at det bliver ubehageligt. Den er lavet af silikone og er blød og rar. Bunden er flad, som fungerer som en stopper, så den også ideelt kan bruges analt.

Vibratoren kan købes HER.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *