Sex og samliv

Sådan holder du længere i sengen

Kender du til udtrykket: ”To ryk og en aflevering”? – Ca 50% af alle danske mænd i alderen 16-95 år har oplevet for tidligt sædafgang ved sex, og det falder ikke altid i god jord hos partneren, at mand kommer for tidligt, især hvis du gerne vil give din partner en god, fræk oplevelse, og ikke mindst sætte hende i centrum. Det er både et problem for mandan, men også for partneren, i sær hvis det er en fast partner. Man har måske allerede erfaret sine egne små tricks, i form af alkohol eller at få udløsning lidt inden samlejet med sin partner mm. Men ville det ikke være rart at kunne gribe det hele bedre an, uden forberedelse. Og heldigvis er det et stigende problem, som gør, at man efterhånden kan få råd, tips og tricks, hvis mand for for tidligt sædafgang.

Kondomer med bedøvende creme

Ja, det findes faktisk. Det er ganske almindelige kondomer som manden iføre på sig.
Det specielle ved denne kondom er, at der inden i er et tyndt lag lokalbedøvende creme (benzocain) på indersiden, som gør at penis bliver lettere bedøvet, som gør du kan holde erektionen i længere tid end normalt, og dermed kan holde længere i sengen. Kondomet og bedøvelsen har altså ingen indflydelse på kvindens underliv. Oralsex med kondomet på, kan også sagtens lade sig gøre, da cremen er på indersiden.

Og du skal ikke føle dig flov! – Efterspørgslen på disse kondomer er steget markant det sidste år

Træn dig selv med onani

Dette lyder meget simpelt – Hos nogle virker det, andre ikke.
Det handler om at når du onanere, skal blive ved, indtil du kan mærke at du er lige på vippen til at komme. Når du når dertil, skal du stoppe og holde en pause indtil rejsningen og ophidselsen falder – Onaner igen til nu når græsen og stop inden du når klimaks og bliv ved et par gange. Gerne over flere omgange, så du vænner dig til at være ophidset uden at komme.

Metoden kan også benyttes under samlejet, hvor manden, lige inden han når toppunktet, trækker sig ud, og venter 20-30sek. Indtil penis falder ned (ikke bogstavelig talt) hvorefter han kan trække sig ind igen.

Du kan også prøve klemme-teknikken, hvor du klemmer om spidsen af penis med tommelfingeren på undersiden, og klemmer hårdt til. Det vil få ophidselsen til at falde uden smerte naturligvis.

Knibeøvelser

Ja, det er ikke kun kvinder der kan lave sådan nogle – Og hvis det er vigtigt for kvinden, hvorfor skulle det så ikke være vigtigt for manden også? – Mange mænd tænker ikke over det, hvis alt alligevel fungere som det skal, men når man kommer op i alderen, kan det begynde at give problemer, og så indser man hvor vigtigt det egentlig er.

Tænk på noget andet

Man kan også prøve at fjerne sine tanger under samleje, hvis man har tendens til at komme for tidligt. At tænke på noget andet end noget der tænder en, fx en almindelig dagligdags-ting, kan gøre, at man fjerne fokus for samlejet og samtidig distrahere sig selv, og dermed kan man trække den lidt. – Det kræver lidt træning, og i bund og grund, kan man jo diskutere om man overhovedet burde benytte sig af denne metode, da det ikke er særlig betryggende for kvinden, at vide (hvis hun skal vide det) at han ligger og tænker på noget andet end hende i denne intime situation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *