Sex og samliv

Svært ved at få orgasme?

Har du svært ved at få orgasme, så tøv ikke, for det er faktisk ganske almindeligt. Ca 30% af alle kvinder har aldrig fået en kvinde orgasme. Men heldigvis er der en masse gode tips og råd for det, så det skal nok komme, hvis man giver sig tid. En større andel af yngre kvinder har svært ved det, og den største årsag til det, er at de endnu ikke kender deres krop så godt endnu, som lidt ældre kvinder gør.

Først og fremmest handler det om, at vi som kvinde ikke kender os selv, og hvordan vi er bygget indvendigt forneden. Alle kvinder i nemlig i stand til at få en orgasme. Om man er tyk eller tynd, lav eller høj – ALLE kan få en orgasme, om det så er den ene eller anden form for orgasme. Lad vær at tænk negativt om dig selv, hvis du ikke har fået en orgasme endnu, det hjælper absolut intet og vil blot forværre situationen. Vend den hellere om, og begynd at acceptere at det er sådan det er, og få det bedste ud af det. Hvem ved, måske der med tiden, når du slipper tankerne helt, vil dukke den ene orgasme ind, efter den anden.

Hvilke orgasmer kan jeg få?

Lad os gennemgå hvilke orgasmer man kan få. Det er ikke ens betydende med at man så skal bestræbe sig efter at sætte kryds for ud for hver en form. Og rækkenfølgen de kommer her, er heller ikke nødvendigvis den rækkefølge man vil opleve dem i, det er forskellige fra kvinde til kvinde. Der findes helt sikkert mange flere end disse jeg nævner nedenfor, for kroppen heldigvis er sådan indrettet, at der er masser af erogene zoner, som på den ene eller anden måde kan udløse små eller store orgasmer.

Klitoris orgasme

Klitoris er den orgasme man får ved berøring af klitoris. Klitoris er den mest almindelige form for orgasme for mange. Klistorisen er ikke blot en lille følsom knop, den strækker sig nemlig dybere ind i underlivet. Den har nemlig ca 8000 nervebaner og fordyber sig ca 10cm ind i underlivet. Når kvinden føler lyst og har sex, fyldes klitoris med blog og svulmer op.

Det er forskelligt fra kvinde til kvinde hvordan klitoris skal berøres. Nogle skal berøre blidt, mens andre skal berøres dét mere. Prøv dig frem og benyt dig eventuelt af legetøj i form af en vibrator. Leg med den, og lad den vibrere dér hvor du synes at det kilder aller mest. – Hengiv dig til følelsen, stemningen, nyd din krop og dig selv og så vil en skøn klitoris orgasme med garanti fylde dit underliv, som brusende bobler der bliver vildere, en stor sommerfuglesværm der basker med vingerne og får dig til at opnå klimaks af den skønneste art.  Frist dig selv med leg med din partner, hvor han nusser dig, kæler for dig imens, eller se en erotisk film, hvis du har svært ved at slippe tankerne fra vasketøjet og oprydning.

En anden god måde for at mærke følsomheden i klitoris er oralsex, – slik, kys og kild fra din partner vil med garanti vække din interesse. Lad din partner gøre arbejdet med tungen og hengiv dig til ham.
Efter en orgasme har fundet sted, kan klitoris føles mere følsom og berøring kan føles direkte ubehagelige, men det kræver blot en lille pause, så er den klar igen.

Vaginal- / skedeorgasme

En skedeorgasme kræver lidt mere træning og erfaren end en klitoris orgasme. Det er hyppigst at denne orgasme forekommer hos de lidt mere modne kvinder. Forskellen fra en klitorisk orgasme til en skede orgasme er, at skede orgasmen føles bredere, større og i hele kroppen som enorme, orgastiske bølger, og varer i længere tid i forhold til klitorisk orgasmen, som er mere centreret i underlivet, og føles kun i 10-15 sekunder.  Ved en skedeorgasme stimuleres kvindes G-punkt. G-punktet sidder 3-5cm oppe i skedens forvæg. G-punktet kan stimuleres med fingre, som kan udløse en sprøjteorgasme. Du kan selv finde dit punkt, ved at føre ind finger ind i skeden og lave en ”kom-her” bevægelse – Områdes vil føles mere glat og du kan føle det er ubehageligt de første gange, men når først du vænner dig til det, vil du kunne udnytte berøringen og frembringe en skedeorgasme. Jo nemmere du har ved at finde ud af hvad der føles bedst for dig, jo nemmere vil det være at få en skedeorgasme med din eventuelt partner.

Det er normalt at man vil føle en trang til at skulle tisse, hvis man er ved at opnå en skedeorgasme, og den trang er tit skyld i, at mange ikke opnår en fantastisk skedeorgasme. Kan man udholde den trang og ignorere den, så vil man kunne opnå en orgasme der vil lamme din krop, på den dejligste og mest smukke, behagelige måde.

Er man vild for at finde flere punkter, kan man også finde en A-punkt, som befinder sig mellem G-punktet og livmoderhalsen, på den forreste skedevæg. Denne form kan give flere orgasmer i træk og punktet skal findes med enten en finger eller en dildo.

Sprøjteorgasme

Sprøjteorgasmen opnås ved en skedeorgasme, hvortil der kommer væske ud. Grunden til at man ved en skedeorgasme kan sprøjte væske ud, er fordi der er ca 30 kirtler rundt om urinrøret, som netop sidder lige bagved G-punktet. Væske er ikke tis, som mange tror, men en basisk væske som sæd, bare uden sædceller. Det er stadig uvist om alle kvinder har disse kirtler rundt om urinrøret, som får det til at sprøjte. For nogle kvinder er sprøjteorgasmen mere intens end end almindelige skedeorgasme, hvor den for andre ikke har dne store forskel, udover et vådt lagen.

Analorgasme

Analorgasmen er naturligvis kun for dem, som dyrker analsex. Er man ikke til det, er det sådan det er. Men tænder man på analsex, så er der også en orgasme at hente der. Ofte beskrives de orgasmer, at de starter omkring anus og bevæger sig op langs rygraden og ud i resten af kroppen, – altså en mere bred orgasme som skedeorgasmen.

Anus har mange erogene zoner og man kan også sagtens stimulere disse zoner under sex med en finger eller oralt. Ikke kun anus bliver stimuleret, men også skeden kan blive påvirket, fordi skillevæggen mellem skeden og tarmen er så tynd.

Hvordan gør jeg?

Det er vigtigt at du ikke sætter dig for hovedet og siger: ”Nu skal jeg altså have en skedeorgasme i dag”, for man skal ikke jage lysten, for så kommer den sjældent, hvis man ikke har prøvet det før. Det kræver tid, lyst og utrolig meget tålmodighed. Du skal slappe af, nyde tilværelsen og glemme alt om at få den ene eller anden form for orgasme, – dét er det bedste råd du kan tage til dig. ”Alt godt kommer til den der venter” lyder der en fint og smukt ordsprog. – Du kan du forberede dig, så du er får nemmere ved at opnå orgasmerne, ved lidt forarbejde.

Knibeøvelser

Laver du daglige knibeøvelserne? – Nej? At få strammet dine bækkenbundsmuskler, vil gøre at du strammer mere om penis og dermed kan/vil opnå en mere intens følelse, som kan give dig større chancer for at opnå orgasme. Og når orgasmerne indtræffer, vil disse også være meget intense og vare længere, end hvis du ikke har trænet bækkenbundet.

Leg med dig selv udforsk dig selv for neden evt med et spejl eller mærke dig frem. Nyd dig selv og dine herligheder og fokuser på hvordan berøringerne føles. Luk alt andet ude, for det vil blot distrahere dig og gøre det sværer. Hvis det tænder dig at se en erotisk film, så gør det imens du rører ved dig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *